Portfolio MonetiseADS oglašavanja

Portfolio će ti pokazati neke od rezultata koje sam do sada napravio i nisu svi tu, neki tek treba da pristignu, a ja ću se truditi da redovno ažuriram podatke o novim i starim klijentima.

Specifična stavka sa portfoliom plaćenog oglašavanja jeste ta da mora prikazivati konstantan progres sa starim klijentima, a sa novim prve promene koje slede.

Kombi prevoz Imlux

5/5

IMLUX kombi prevoz putnika je jedna od traženih usluga. Naša saradnja je počela samo 3 dana nakon što je završen sajt 28.12.2022 i do 28.01.2023 smo imali ovaj rezultat. 172 poziva i 98 upita na mail. Znak da je reklama uspešna ne leži samo u podacima da smo ostvarili toliko konverzija, već i da smo daleko ispred konkurencije za iste ključne reči na Google-u. To se najbolje vidi u Auction Insights sekciji na Google Ads-u. Da stvari i dalje funkcionišu kako treba prikazano je ovde u momentu pisanja ovog teksta.

Selidbe Žaks

4.5/5

selidbe-zaks.com je još jedan klijent koji je želeo više poziva, više poruka, generalno više angažovanja. Ovo su moji rezultati nakon prvog kvartala. Dakle i pored ostvarene 132 konverzije (poziv, besplatna procena selidbe i email kontakta) auction insights pokazuje gde su Žaks selidbe u odnosu na svoju konkurenciju.

Pokloni za bebu

4.5/5

Najbolji pokazatelj da Google oglašavanje zahteva vreme je ova saradnja sa poklonizabebu.rs gde smo videli kako izgleda proces napredovanja. Ovo je naš prvi kvartal saradnje. Kako se radi o online prodavnici želeli smo da povećamo prodaju, to je bio glavni cilj. Novembar je prvi mesec saradnje i tu je bio prioritet pribaviti podatke koji će pokazati u kom smeru treba da idemo. Decembar je imao porast prodaje od tačno 28%, dok je Januar skočio za čak 53%. Samo treba imati strpljenja i posle kad dođemo do rezultata nastaviti da dižemo budžet za kampanju koja donosi prodaje.